Vérszívás alapszinten

2010.08.04. 15:33

 

Egy vámpír legfontosabb feladata, hogy megtanuljon helyes vért szívni. Ez olyan dolog, talán még emlékeztek korábbi életetekből, amit meg kell tanulni, hiszen mikor még embergyerekek voltatok, nektek is el kellett sajátítani a táplálkozás művészetét. Azonban van egy rossz hírem: itt nem lesz édesanyátok, aki táplál titeket addig, míg meg nem tanultok enni.
 
Vámpírrá válásotok első pillanatától kezdve magatokra vagytok utalva. Nagyon sok mindent kell megtanulnotok, amit a régi vámpírok már tudnak. Ha szerencsétek van, akkor egy jóságos vámpír megosztja veletek ezt a tudást, de erre ne igazán számítsatok. Álljatok úgy a dologhoz, hogy mostantól minden nap egy véget nem érő harc a táplálék után, aztán ha mégis jón egy jóságos vámpír, aki megsajnál benneteket és maga mellé vesz, azt tekintsétek ajándéknak. Azonban ez a kézikönyv pontosan azért készült, hogy a kezdeti keserves időszakot túléljétek.
 
Legelső és legfontosabb dolog, hogy bizony meg kell tanulni harapni. Nem úgy van az, hogy kimegyünk az utcára és össze-vissza harapunk mindenkit, aztán vagy sikerült vagy nem. Sose felejtsd el, hogy az emberek száma véges, és a vámpírok pedig sokan vannak. Jól teszed, ha elvegyülsz egy nagyvárosban, ahol viszonylag sok élelmet találsz. Első lépésben cserkészd be az áldozatodat. Ha bizonytalan vagy magadban, próbálj beszédbe elegyedni vele és mikor nem figyel, egy tompa tárggyal tedd mozgásképtelenné, így könnyebben hozzáférsz a nyaki ütőérhez, amelyen keresztül kiszívhatod az áldozatod vérét. Nagyon figyelj arra, hogy ne öld meg, mert a halott ember vére nem tesz jót az olyan fejlődő vámpírszervezetnek, mint a tiéd.
 
Arra is nagyon oda kell figyelni, hogy lehetőleg egészséges ember vérét vedd magadhoz. Persze, tudod én, hogy ez nem olyan egyszerű dolog, hiszen mégsem kérdezheted meg az áldozatodtól, hogy egészségesnek érzi-e magát és hogy van-e papírja erről, hiszen nagy valószínűséggel gyanút fog és megpróbál elmenekülni. Itt hívnám fel a figyelmedet arra, hogy ha menekül, ne menj utána, mert még nem vagy elég erős és gyors. Ha most azt kérdezed, hogyan tudsz denevérré válni, akkor inkább hagyd abba az olvasást és válassz másik életformát magadnak. Nem, a vámpírok nem lesznek denevérek. Ezt jól jegyezd meg!
 
Szóval egészséges ember egészséges vére. A vér normális pH-értéke 7,35 és 7,45 között mozog, ez nagyon fontos. Az ettől eltérő értékek arra utalnak, hogy a vár nem igazán egészséges. Kezdetben annyit tehetsz, hogy egy pH-papírt viszel magaddal és azzal ellenőrzöd a vért. Ajánlatos megkóstolni az egészségtelen vért is, hogy a szervezetet később meg tudja különböztetni az egészségestől. Ne aggódj, menni fog. Ez is egy tanulási folyamat. Eleinte nehéz lesz, és nyilván sokszor fogsz melléfogni, de ne aggódj, mert minden vámpírboltban lehet kapni Vampirex nevű gyógyszert, amely segíti a szervezetedet abban, hogy feldolgozza a beteg ember vérét, azonban ezt csak módjával lehet használni.
 
Ha ezt elsajátítottad, akkor tulajdonképpen az életben maradás legfontosabb lépését már megtetted. Amit tanácsolni tudok, hogy gyakorolj és egyél sokat, hogy egészséges vámpír legyél.
 
Végezetül pedig egy kis videó a profi vérszívásról.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirsag.blog.hu/api/trackback/id/tr872198679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orcan 2010.10.17. 16:57:09

Kedves honlap Admin!

A te oldaladon hasznos információkat találtam,és ez meglepett.Én is vámpír vagyok,persze már nagyon rég óta vagyok az,és pontosan így kell csinálni mindent!

Üdv: alias Orcan

Andee2077 (törölt) 2011.07.05. 23:59:47

Ez valódi vagy kamu? Mert olyan sokszor átvertek már...

edo888 2012.07.03. 19:38:46

kezd el rögtön kezeltetni magad de nagyon mert orvosi segítségre szorulsz de még mennyire. ilyeneket íri ez már beteges vámpírok egyáltalán nem léteznek uramisten. rád tuti nincsen szó de egy orvos most!!!!!!!

edo888 2012.07.03. 19:40:23

@Orcan: ez most komoly vámpír vagy na ne röhögtes ez inkább szomorú hogy valaki ezt hiszi magáról te is orvost de rögtön hívd le az ügyeletet vagy valami de nagyon gyorsan

edo888 2012.07.03. 19:41:10

@Andee2077: tuti kamu ne hogy bedölj neki

Tanya 2012.12.08. 14:48:24

Kedves Admin!

Kaphatnék valami elérhetőséet!?

Adam Vámpír · http://adamvampire.blogspot.hu/ 2012.12.16. 20:30:20

Óóóóó, ez nagyon kis aranyos! :D Kár, hogy több bejegyzésed nincs...

Gyula Radui 2013.03.26. 21:34:04

@Orcan: En ember vagyok regota foglalkoztatnak a vampirok romaniaban elek ha lenne kedeved szivesen megismerkdnek egy igazi vampiral felteve ha az vagy...
süti beállítások módosítása